Radio Veronica bevestigt komst Gerard Ekdom, Wouter van der Goes en Frank van 't Hof
Bron: Elvin Boer

Radio Veronica bevestigt komst Gerard Ekdom, Wouter van der Goes en Frank van 't Hof

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Radio Veronica bevestigt de komst van Gerard Ekdom, Frank van 't Hof en Wouter van der Goes. Gisteren schreef het AD al over de overstap. Nu is het officieel.

Gerard over zijn overstap naar Radio Veronica: “Een programma maken op Radio Veronica was mijn droom toen ik 12 jaar oud was. En nu 34 jaar later gaat dat eindelijk gebeuren. Het is de spannendste en meest risicovolle stap die ik ooit heb gemaakt en man, daar heb ik zin in! Dat ik dit ook nog samen met een club goede radiovrienden ga verwezenlijken vind ik echt te gek. Radio Veronica is op dit moment een beetje de underdog, maar ik weet zeker dat we er samen met de luisteraar weer een ouderwets stoer merk van kunnen maken. Ik kijk uit naar dit nieuwe, retespannende avontuur."

Radioduo Wouter van der Goes en Frank van ‘t Hof gaan de nieuwe middagshow bij Radio Veronica presenteren. Wouter: “We zijn NPO Radio 2 ontzettend dankbaar voor de mooiste tijd uit onze carrière tot nu toe. We hebben daar zoveel geleerd. De kans om met die ervaring, samen met Gerard en Rob te mogen bouwen aan Radio Veronica is bijzonder.” Over de overstap zegt Wouter verder: “Natuurlijk is dit spannend en doodeng, maar wij geloven heel sterk in een radiozender zoals wij die met elkaar gaan opbouwen. Met intense en echte liefde voor muziek en heel veel plezier met elkaar.”

Ook Rob Stenders blijft bij Radio Veronica. Hij blijft dagelijks te horen op de zender. Wanneer de nieuwe programma's starten maakt de zender later bekend.