Cynthia Abma nieuwe presentatrice Show Vandaag

Cynthia Abma nieuwe presentatrice Show Vandaag

Geschreven door Pieter Jongsma

Cynthia Abma is de tweede presentator die bekend is gemaakt van het nieuwe programma Show Vandaag. Vanaf eind oktober presenteert Cynthia samen met Beau van Erven Dorens dit programma, dat iedere werkdag om 17.30 uur de start van de avond inluidt. Het koppel wordt uitgebreid met nog twee presentatoren.

Cynthia heeft veel zin om naast het acteren nu ook weer als presentatrice aan de slag te gaan. "Ik ben heel blij om samen met Beau  Show Vandaag te gaan presenteren. Na 3 seizoenen GTST werd het tijd voor een nieuwe uitdaging, zoals dat heet. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij GTST, en ga mijn oud collega´s zeker missen. Dat neemt niet weg dat ik me erg verheug om weer te gaan presenteren en weer nieuwe dingen te doen bij SBS. Daarnaast ben ik net begonnen met een nieuwe speelfilm ‘Tussen 10 en 12’ en speel ik in de nieuwe dramaserie ‘Hollands Hoop’."

Show Vandaag praat de thuiskomende kijker iedere werkdag bij over het nieuws van de dag in de ruimste zin des woords. Niet alleen het allerlaatste entertainmentnieuws passeert de revue, er is ook ruimte voor wat harder nieuws en de laatste ins en outs op het gebied van fashion, beauty, lifestyle, reizen, koken en gezondheid. Actuele gasten worden uitgenodigd en dagelijks schuiven bekende Nederlanders aan. Het programma heeft een duo/presentatie, waarvan Cynthia Abma en Beau van Erven Dorens en een deel vormen. Daarnaast ontbreken de entertainmentdeskundigen van Shownieuws Laat zeker niet; Renate Gerschtanowitz, Evert Santegoeds, Koos van Plateringen en Patty Brard geven hun visie op het laatste entertainmentnieuws.

 

Show Vandaag
Vanaf eind oktober 2013
Iedere werkdag van 17.30 - 18.30 uur bij SBS6