KRO komt met nieuw programma KRO Puberruil Zapp VIPZ

KRO komt met nieuw programma KRO Puberruil Zapp VIPZ

Geschreven door Pieter Jongsma

Na het succes van KRO Puberruil Zapp, is er nu KRO Puberruil Zapp VIPZ (vanaf 1 januari, 17.15 uur, Nederland 3). Daarin ruilen twee jongens of meisjes een paar dagen van leven met elkaar, maar één van hen heeft een bekende vader of moeder. Ze nemen elkaars vrienden, hobby’s en sporten over. Ze geven elkaar een spannende opdracht en natuurlijk geeft de BN’er het ruilkind een kijkje achter de schermen van zijn of haar leven.

Manon Sikkel is kinderboekenschrijfster. Ze heeft meerdere malen de Prijs van de Nederlandse Kinderjury gewonnen en inmiddels zijn haar boeken ook de basis voor het tv-programma Love4ever! Manon geeft haar ruilpuber een kijkje op haar schrijverskantoor waar ze werkt aan haar nieuwste boek.

Lone van Roosendaal is actrice en musicalster pur sang. Haar korte blonde haren en herkenbare stem maken dat je haar niet snel vergeet. Ze won meerdere Musical Awards en is nu te bewonderen in de tv-serie Verliefd op Ibiza. Lone neemt de ruilpuber mee naar een theaterrepetitie en ze nemen een kijkje achter de schermen bij een televisieprogramma waar ze te gast is.

Kees Boot is onder andere bekend als Johnny uit All Stars. Daarnaast speelde hij in verschillende grote (kinder)films en tv-series. Als deelnemer aan Expeditie Robinson hield hij zich als laatste man staande tussen de vrouwen. Kees neemt zijn ruilpuber mee naar een échte filmset en wie weet krijgt de ruiler ook nog wel een figurantenrolletje.

Paul Haarhuis is voormalig toptennisser. Met het dubbelspel behaalde hij meerdere grote prijzen als Wimbledon, de US Open en Roland Garros. Paul weet dus als geen ander hoe je een balletje moet slaan. Natuurlijk speelt hij in KRO Puberruil Zapp VIPZ ook een potje tennis met zijn ruilpuber en geeft hij haar exclusieve tips.

Erwin Nijhoff is bekend van The Voice of Holland. In het tweede seizoen zat hij in het team van Angela Groothuizen en werd uiteindelijk derde in de finale. Tegenwoordig tourt hij met zijn eigen band door in heel Nederland. In KRO Puberruil Zapp VIPZ geeft hij zijn ruilpuber een kijkje in het artiestenleven.

Altijd al willen weten hoe het is om een bekende vader of moeder te hebben? En ben jij ook zo benieuwd naar de reactie van de ruiler als er ineens een BN’er de deur open doet?

Kijk dan vanaf woensdag 1 januari naar KRO Puberruil Zapp VIPZ!