Beste Kijkers gaat weer van start

Vanavond is het programma Beste Kijkers weer terug bij RTL 4. Iedere week laat presentator Ruben Nicolaï bijzondere televisiemomenten van binnen en buitenland zien aan twee teams. Zij moeten dan het antwoord geven op de vragen die gesteld worden aan de hand van de bewuste televisiemomenten. De twee teams bestaan vanaf nu uit vaste gezichten.

Zo bestaat het eerst team uit Jeroen van Koningsbrugge en Kasper van Kooten. Zij moeten het samen opnemen tegen Beau van Erven Doorns en Philippe Geubels. Alleen zal Philippe in de eerste twee afleveringen niet te zien zijn. Hij wordt vervangen door Martijn Koning. Vanaf de derde aflevering zal Philippe wel weer naast Beau te zien zijn. 

In dit nieuwe seizoen is ook een nieuw onderdeel toegevoegd. Dit onderdeel lijkt op het spelprogramma Wie ben ik? Gewone Nederlanders moeten Bekende Nederlanders beschrijven aan de hand van steekwoorden. Aan de team dan de taak om te raden wie er wordt omschreven.

Beste Kijkers zal het gaan opnemen tegen Wat vindt Nederland? van SBS6. Beide programma’s zijn om de klok van 21.30 uur te zien. Daarnaast is om datzelfde tijdstip Van onschatbare waarde te zien bij MAX op NPO 1. Wie de strijd om de kijker gaat winnen, zal vrijdag bekend worden. Dan zal Stichting Kijkonderzoek de kijkcijfers van donderdag publiceren.

Beste Kijkers is iedere donderdagavond om 21.30 uur te zien zijn op RTL 4.

Bekijk Beste Kijkers terug via TVblik.

Foto: Natalia van der Zalm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *