Blaudzun op de Buhne in Toppop3

image004 (4)Gerard Ekdom ontvangt komende zaterdag de Nederlandse singer-songwriter Blaudzun, die momenteel in Amerika aan het doorbreken is. Met zijn Edison voor beste mannelijke popzanger 2012 op zak staat hij op de Toppop3 bühne met zowel zijn eerste single ‘Elephants’ als zijn nieuwe single ‘Who Took The Wheel’. Via facebook.com/AVROsToppop3 kan de kijker in het kleedkamergesprek vragen stellen aan Blaudzun.

Sven Figee brengt een ode aan onze aanstaande koning samen met zijn band Sven Hammond Soul. Speciaal voor Willem Alexander speelt de band met de sound van het Hammond orgel een Koninklijke variant van ‘Stuck in a Moment’ van U2. Op toppop3.avro.nl speelt Sven Hammond Soul door en is extra materiaal te zien.

Popmuziek-expert Leo Blokhuis praat de kijkenin zijn wekelijkse muziekcolumn bij  over het fenomeen ‘supergroep’. De Amerikaanse blue-eyed soul zanger Allen Stone speelt ‘Sleep’ in het Toppop3 café. Cabaretier Freek de Jonge zorgt deze week voor een toevoeging aan de Hall of Fame en uiteraard duikt Gerard Ekdom wederom zijn onuitputtelijke platenkast in. Deze week is het thema: drugs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *