Carice van Houten in College Tour

1660004940Ze schitterde in alle grote Nederlandse films van de afgelopen tien jaar en ook Hollywood weet haar inmiddels te vinden. Daarnaast richt ze zich sinds vorig jaar ook op een muzikale carrière. Publiekslieveling Carice van Houten maakt op 6 maart haar opwachting in College Tour.

 

Carice van Houten heeft maar liefst 5 Gouden Kalveren gewonnen voor onder andere haar rol in Zwartboek (2006), De Gelukkige Huisvrouw (2010) en Black Butterflies (2011). Men looft haar om haar zuivere talent en haar pure spel.

 

Vanaf 2007 begint Van Houten een internationale carrière. Ze werkt onder anderen met regisseurs Bryan Singer en Ridley Scott, en wordt uitgeroepen tot beste actrice op het Tribeca Filmfestival in New York.

 

Momenteel is ze te zien in de met 13 Emmy-nominaties bekroonde Amerikaanse serie Game Of Thrones. Daarnaast weet ze ook nog haar debuutalbum See You On The Ice uit te brengen. Voor dit album werkt ze samen met grote namen.

 

Nederlandse studenten krijgen op 6 maart de kans om samen met presentator Twan Huys de actrice en zangeres te interviewen. Aanmelden voor de opname kan via ntr.nl/collegetour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *