Carlo Boszhard begrijpt SBS 6 niet

Carlo_Boszhard_2 (Small)Carlo Boszhard verbaast zich dikwijls over de keuzes die wel of juist niet worden gemaakt bij het in moeilijkheden verkerende SBS 6. Dat vertelt de RTL 4-presentator zaterdag in De Telegraaf. Ook de SBS 6-show Sterren Dansen op het IJs is nu een flop. “Ik begrijp niet dat SBS zaterdagavondamusement als Sterren Dansen op het IJs als het niet tegen de concurrentie kan niet gewoon op donderdag of dinsdag programmeert. Dan haal je je kijkersaantallen gemakkelijk“, stelt hij.

Boszhard denkt graag na over hoe je een zender programmeert. “De beste stuurlui staan aan wal, maar zo heb ik veel gedachtes over SBS. Waarom geven zij gewoon niet toe aan dat beetje volkse, beetje foutje karakter wat wel zo briljant zat in Sterren Springen, waarbij ze in een zwembad duiken. Binnenkort gaan ze voor die zender van de schans.

Lange tijd nam SBS 6 afstand van dat volkse karakter. “Tv-makers hebben vaak voor zichzelf de neiging om dingen chiquer te maken dan de mensen die ernaar kijken. Dat is jammer. Daarom moeten ze ook ophouden met dat laten geven van meningen door experts in Shownieuws. Dat doet RTL Boulevard al.

Hup gewoon weer thuis op bezoek bij de Ben C-sterren. De verjaardag van Dries RoelvinkWolter Kroes. Daar krijg je het warm van.

© Mediacourant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *