Carlo Boszhard denkt na over kinderen

Carlo_Boszhard_2 (Small)Carlo Boszhard en zijn partner Herald denken serieus na over kinderen. “Voor adoptie van een baby beginnen we aan de leeftijd te komen”, zegt Herald in De Telegraaf. “Maar we kunnen ook een draagmoeder zoeken.”

“Het lijkt mij geweldig zo’n klein mensje te helpen opgroeien”, aldus de 36-jarige Herald. De 43-jarige Boszhard wil het over een paar jaar rustiger aan gaan doen om dan eventueel aan kinderen te beginnen. “Wel eerst echt tijd maken, dan zou ik het wel willen overwegen.” Volgens Herald stond Carlo lange tijd niet open voor kinderen. “Omdat het altijd werken, werken, werken was. Maar hij is er nu toch anders over gaan denken.

Boszhard, die met Irene Moors in Life 4 You en De TV Kantine te zien is, denkt over twee of drie jaar met zijn gezicht van de buis te verdwijnen. “Ik denk vooral aan een rol echt achter de schermen”, legt hij uit. “In het creatieve proces. Herald heeft een hilarische nieuwe tv-quiz bedacht met allerlei typetjes. Dat willen we uitwerken voor RTL. Ik geniet van de rol van regisseur.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *