Carlo Boszhard te zien in The Story Of My Life

Presentator Carlo Boszhard is te zien in het programma The Story Of My Life. Dit maakte hij woensdagavond zelf bekend in RTL Boulevard. In RTL Boulevard was Boszhard te gast om te praten over een aantal nieuwe televisieprogramma’s. In The Story Of My Life draait het allemaal om ouder worden en in de toekomst kijken.

Dit programma wordt gepresenteerd door Linda de Mol. In 2016 was er op een maandagavond een speciale proefaflevering te zien. Toen waren voetballer Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe te gast. Eerst sprak Linda met het tweetal in het heden. Daarna deed de make-up haar werk. Ineens waren Wesley en Yolanthe 30 jaar ouder gemaakt. Dat leverde emotionele beelden én gesprekken op.

Het ging zelfs nog een stapje verder. Na de 30 jaar gingen Wesley en Yolanthe wederom de make-up in. Dit maal werden zij 60 jaar ouder gemaakt. Dat zorgde helemaal voor een emotioneel gesprek. Vooral Wesley en Yolanthe vonden het bijzonder om elkaar zo te zien. Zij kregen op die manier een soort kijkje in de toekomst.

Nu zal ook Carlo dit mee gaan maken. Carlo zal samen met zijn partner Herald in The Story Of My Life te zien. Ervaring met make-up heeft Carlo wel. Zo zat hij zelf al jaren in de make-up voor zijn televisieprogramma de TV Kantine. Hierin kropen Carlo en Irene Moors in de huid van verschillende typetjes.

In totaal worden er zes afleveringen gemaakt. Wie de andere BN-ers zijn, is ook nog niet bekend gemaakt. Wanneer The Story Of My Life te zien is, is ook niet bekend gemaakt.

Bekijk The Story Of My Life terug via TVblik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *