Dan Karaty krijgt wellicht eigen realitysoap

Dan_KaratyHet wel en wee van Dan Karaty en zijn vrouw is binnenkort mogelijk te volgen in een realitysoap. De Amerikaanse choreograaf, die vaak als jurylid wordt opgetrommeld, en zijn vrouw zijn bezig met hun emigratie naar Nederland. “RTL wil een reallife maken over onze emigratie”, verklapt Dan aan De Telegraaf.

“Dat wordt nog wel wennen, de hele dag camera’s achter je aan”, waarschuwt Dans vrouw Natasha. “Ook als je nog geen make-up op hebt.” Karaty kwam in 2008 naar Nederland voor So You Think You Can Dance.

De 36-jarige Amerikaan schoof later ook als jurylid aan in programma’s als Holland’s Got Talent en The Ultimate Dance Battle. Vanaf eind deze maand is Karaty jurylid in de nieuwe RTL-show Everybody Dance Now.

Dan en Nastasha woonden tot nu toe met hun dochtertje Quinn in New York. Als Dan voor werk in Nederland moest zijn, reisde hij met zijn gezin af naar Amsterdam. “We proberen niets van elkaar te missen”, legt Natasha uit. “Maar het is nu tijd voor een rustige thuisbasis en die gaan we hier bij jullie vinden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *