Daniel Craig komt terug als James Bond

Ooit had Daniel Craig gezegt dat hij nog liever zijn polsen zou doornsnijden dan dat hij weer terug zou komen om  als James Bond te spelen. Maar nu blijkt volgens de New York Post, een Amerikaanse dagelijkse nieuwskrant, dat Daniel Craig toch nog wel terug zou willen komen om deze iconische rol te spelen.

Procudente Barbara Broccoli zou Craig bijna hebben overtuigd om terug te komen als Bond. Hij zou mede van mening zijn veranderd doordat Barbara zijn theaterversie van Othello op Broadway heeft gekregen. Craig heeft veel lof gekregen voor zijn aandeel in het stuk.

De producente haar doel zou zijn geweest om Craig terug te krijgen voor het 25ste deel in de Bond-reeks. Tom Hiddleston, wiens naam veel werd genoemd als de nieuwe 007, was Barbara Broccoli niet van gecharmeerd. Volgens een bron zou ze hem arrogant en niet stoer genoeg vinden.

Craig nam zijn eerdergenoemde uitlatingen overigens deels terug. Op een festival in New York afgelopen najaar legde hij uit dat hij de uitspraken had gedaan op een moment dat hij het moeilijk had. Hij zou net klaar zijn geweest met de opnames van Spectre en was een jaar van huis weggeweest. Volgens Craig had zelfmedelijden de overhand genomen, maar vond hij de klus toch erg fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *