Derde seizoen voor RTL-programma Ontvoerd

Heuvel_John_van_den_(Nick_van_Ormondt)-575-385-575-388-0-2-575-385_575_385_c1Het RTL4-programma Ontvoerd van John van den Heuvel krijgt een derde seizoen. Dat heeft John van den Heuvel in Boulevard bekend gemaakt. ‘Gisteren kregen we heel goed nieuws, RTL heeft groen licht gegeven voor een nieuw seizoen’.

Van den Heuvel heeft nog verschillende zaken liggen waar die mee aan de slag wil laat hij weten. Het RTL4-programma scoort wekelijks boven de 1,2 miljoen kijkers naar de zondagavond van RTL4.Ontvoerd is vanaf 6 september terug bij RTL 4 om 20.00 uur!

10 comments on “Derde seizoen voor RTL-programma Ontvoerd

 1. manuela schreef:

  Hallo wanneer komt de nieuwe reeks op tv van ontvoerd

 2. Erik schreef:

  Lijkt erop dat er ca eens in de 1.5 jaar een seizoen is van ontvoerd, wat opzich niet gek is, uiterst tijdrovend programma. En hulde aan John en zijn team die zich hier voor inzetten. Hoop dat er binnenkort wat meer bekend wordt over de uitzending van seizoen 3.

 3. marjolein schreef:

  Is er al bekend wanneer het uitgezonden wordt?
  Ben benieuwd!!!

 4. Erik schreef:

  Nee Marjolein helaas nog niet.

 5. Eddy Goemans schreef:

  Mijnheer John van den Heuvel,
  Ik heb uw programma al verschillende keren gezien en vindt U en uw ploeg fantastisch. Mijn zoon zij ex is naar Jakarta met mijn kleinkind Mika(nu 5 jaren oud) vertrokken en zowel mijn zoon als oma en opa zien haar niet meer terug sinds 3 jaar. Ik wil maar zeggen dat ik met een hele andere blik naar uw programma kijk. Het is hard voor mij dit mee te maken. Ik mis Mika.
  Ik wens je nog veel succes met uw opsporingen.
  Opa Eddy

 6. Jolanda schreef:

  Geweldig programma!
  Ik hoop dat Janette Keur haar dochters uit Egypte ooit weer voorgoed in haar armen zal sluiten.

 7. Luuk schreef:

  Beste mensen,
  Prachtig programma mijn vrouw en ik kijken het steeds.
  Echter …. de muziek die u afgespeeld tijdens de uitzending en vaak ook als achtergrond wanneer er gesproken wordt , bederft ons kijkplezier. Vooral vandaag de 18e oktober 2015 was dit wel heel erg.

  Met groet Luuk

 8. H B Ketting schreef:

  Beste Redactie . Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen ,ik zal heel kort mijn verhaal vertellen . Ik ben 50 jaar oud en heb 1 zoon . Deze is 6 jaar geleden door mijn ex vrouw meegenomen naar Roemenië .Steeds moeizaam contact gehad sinds vorig jaar niets meer vernomen . Ik ben ten einde raad ,hier in NL doet niemand iets ,ook jeugdzorg waar zij onder begeleiding waren doet niets .Ik weet niet hoe ik het verder moet aanpakken …..ga ik mijn zoon ooit nog zien …Kunt u iets voor mij betekenen ? Ik hoor graag van u ,alvast bedankt .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *