Ed Sheeran terug op één in de hitlijst

De Britse zanger Ed Sheeran staat weer op één. Met zijn hit Shape Of You kwam de zanger in 2017 weer helemaal terug in de hitlijsten. Meteen stormde dit nummer door naar de eerste plek. Maar een paar weken geleden kwam daar rapper Boef in beeld. Hij nam de koppositie over van Ed. Zijn single Habiba wist het een paar weken vol te houden.

Maar na een paar weken vond Ed het meer dan genoeg. Hij stond erop dat hij weer bovenaan zou staan. Deze week is hem dat dan ook weer gelukt. Shape Of You is deze week opnieuw de nummer één van de Single top 100. Habiba van Boef is daardoor gezakt naar de tweede plek. De nummer drie is deze week, net als een weer eerder, voor Kygo en Selena Gomez. Hier staan zij samen met hun hit It Ain’t Me. 

De samenwerking tussen Clean Bandit en Zara Larsson is bijzonder succesvol. Hun gezamenlijke single, Symphony, stijgt deze week vier plekken en komt uit op plek vier. Jason Derulo, Nicki Minaj en Ty Doll $ign stijgen maar liefst negen plekken. Deze week staat hun single, Swalla, op de vijfde plek.

The Chainsmokers hebben voor hun hit Something Just Like This de hulp ingeroepen van Coldplay. Deze samenwerking is ook al vrij succesvol. Deze samenwerking stond al eerder hoog in de top tien. Deze week stijgen beide bands samen drie plekken. Vorige week stond de single nog op plek negen en deze week komen zij uit op plek zes.

Op plek 28 komt een ex One Direction zanger nieuw binnen. Niet Zayn of Niall heeft een nieuwe single uitgebracht. Het is nu de beurt aan Harry Styles om met een solo single te komen. Zijn eerste single heeft als titel Sign Of The Times. Vanuit het nieuws komt dit nummer meteen hoog binnen in de Single top 100. Eerder brachten Zayn en Niall ook al solo nummers uit, die ook vrij hoog in de hitlijsten terecht kwamen.

Shakira’s zomerse single, Chantaje, blijft ook deze week weer stijgen. Voor deze single riep Shakira de hulp in van rapper Maluma. Na een aantal weken zit deze single weer in de lift. Vorige week stonden Shakira en Maluma op plek 50 en deze week komen zij samen uit op plek 48.

Zeg je zomerhit, dan zeg je Enrique Iglesias. De latin zanger heeft een nieuwe single uitgebracht. Hiervoor riep hij Descemer Bueno, Zion en Lennox in. De gezamenlijke single heeft als titel Súbeme La Radio gekregen. Stond dit nummer een week geleden nog op plek 72, stijgt dit nummer deze week door naar plek 54.

Dit alles blijkt uit de Single top 100 die wekelijks door Dutch Charts gepubliceerd wordt op haar website. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *