Eén na laatste The Voice Kids trekt 2,6 miljoen kijkers

the-voice-kids-1-1The Voice Kids blijft de grote kijkcijferhit op vrijdagavond. De één na laatste aflevering van de talentenjacht was deze week goed voor bijna 2,6 miljoen kijkers, een fractie meer dan vorige week. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het programma was toe aan haar laatste van drie ‘battles’-afleveringen, waarin Marco Borsato de finalisten uit zijn team koos. In totaal staan er volgende week zes jonge talenten in de finaleshow, vorig jaar goed voor 2,8 miljoen kijkers.

The Voice Kids prijkt bovenaan in de dagelijkse kijkcijfer top vijf. De nummer twee en vier waren ook te zien bij RTL 4, namelijk Goede Tijden Slechte Tijden (2,1 miljoen) en Moordvrouw (1,5 miljoen).

RTL 4 was met een marktaandeel van 27 procent veruit de grootste zender en werd op afstand gevolgd door Nederland 1 (17,7 procent). Het publieke station scoorde vooral met het Achtuurjournaal (1,7 miljoen), terwijl EenVandaag de top vijf afsluit met 1,4 miljoen kijkers.

Op prime time wordt Nederland 1 nog steeds niet afgestraft voor het eindeloos herhalen van Flikken Maastricht, want de serie was met 1,2 miljoen kijkers het meest bekeken alternatief voor The Voice Kids. Aansluitend deed Bed & Breakfast 1,1 miljoen kijkers.

SBS 6 deed 432.000 kijkers met de film Enemy of the State.

Meer kijkcijfers vind je op onze kijkcijfers pagina.

© Mediacourant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *