Eerste teaser trailer voor Netflix’s ”Okja” is uit!

Netflix heeft zijn eerste teaser trailer voor Bong Joon Ho’s fantasie film ”Okja” vrijgelaten. De film gaat over een jong meisje,gespeeld door Seohyun An,die leeft in de diepe jungle van Zuid-Korea’s bergachtige Gangwon provincie. Ze leeft hier samen met een enorm dier genaamd Okja en wanneer het dier verdwijnt doet het jonge meisje er alles aan om haar beste vriend te vinden.

Een groot publiek heeft interesse in de film ”Okja”. Laatst verschenen clips geven een blik van het mysterieuze titel-dragende karaker weer. Hij heeft grote bruine ogen met een olifant-achtige huid. De omschrijving in he Koreaans zegt dat het ”ergens tussen mens en dier inzit”. Een platina blonde Tilda Swinton blijkt achter de creatie van Okja te zitten. ”Ik heb natuur en wetenschap gepakt, en het gesynthetiseerd.”

”Ik wil laten zien dat er schoonheid kan bestaan tussen mens en dier, en ook de horror daar tussen in.”, zegt de Zuid-Koreaanse regisseur over zijn eerste project met Netflix Studios. De cast van de film bestaat verder uit Jake Gyllenhaal, Paul Dano, Lily Collins, Devon Bostick, Byun Heebong, Shirley Henderson, Daniel Henshall, Yoon Je Moon, Choi Wooshik en Steven Yeun. De film is gemaakt op meerdere locaties bestaande uit Zuid-Korea, Canada en de Verenigde Staten. De film zal zijn in het Engels en Koreaans.

Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Lewis Taewan Kim, Doodo Choi, Woosik Seo en Bong Joon Ho zijn producers van de film. ”Okja” is een Plan B, Lewis Pictures en Kate Street Picture Company productie. De Nederlandse Erik-Jan de Boer, bekend voor het winnen van een oscar voor zijn werk aan de film ”Life of Pi”, zal toezicht houden op de visuele effecten van de film met een budget van 50 miljoen dollar. Momenteel is alleen bekend dat de film zal uitkomen in de Verenigde Saten en Zuid-Korea deze juni. Ook zal de film in enkele bioscopen in de Verenigde Staten tijdelijk spelen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *