De eerste trailer voor Stephen King’s ”It” is uitgekomen!

De eerste trailer voor Stephen King’s ”It” is uitgekomen. ”It”, ook wel bekend als ”It: Part 1 – The Losers’ Club” is een opkomende Amerikaanse supernatural horror film en een adaptie van Stephen King’s boek uit 1986 met dezelfde naam.

De film zal het verhaal vertellen van zeven kinderen die geterroriseerd worden door een wezen dat de angsten en fobieën exploiteert van zijn slachtoffers, om zo zichzelf te vermommen terwijl hij op jacht is naar zijn prooi.

”It” komt voornamelijk voor in de vorm van een clown om zo de aandacht te trekken van zijn voornamelijke prooi, wat kleine kinderen zijn. ”It” gaat over thema’s, die later vaste thema’s in de boeken van Stephen King werden, onder andere namelijk de kracht van herinneringen en kinder trauma’s.

De film is geregisseer door Andrés Muschietti en geschreven door Chase Palmer, Cary Fukunga en Gary Dauberman. De cast van de film bestaat uit Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyat Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer en Nicholas Hamilton. De film is een productie van Warner Bros. en zal uitkomen in Nederland op 7 september 2017.

Principal Photography, waarbij de film gefilm wordt, begon in Toronto, Canada op 27 juni 2016 en eindigde op 21 september 2016. Locaties die gebruikt zijn voor de film zijn Port Hope en Oshawa, Ontario, maar ook Riverdale, Toronto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *