Frits Huffnagel en William Spaaij te gast in Moltalk

Groepsfoto (Small)In MolTalk brengt Arjen Lubach wekelijks voorafgaand aan en na afloop van de televisie-uitzending van Wie is de Mol? een voor- en nabeschouwing. Kijkers kunnen rond 20.25 uur via live.avro.nl de voorbeschouwing bekijken. Deze week zijn Frits Huffnagel en William Spaaij te gast. Beiden waren kandidaat in seizoen 12 (vorig jaar) in IJsland en Spanje en vielen respectievelijk af in aflevering 6 en 7.

Na afloop van de televisie-uitzending wordt in de nabeschouwing teruggeblikt, daarbij worden de statistieken bekeken van de verdenkingen van de kijkers. Daarnaast worden de leukste theorieën van kijkers en vragen die via Twitter binnenkomen besproken. Ook schuiven verschillende oud Mol-kandidaten, Mollen en presentatoren aan.

Tijdens de televisie-uitzending kan de kijker via het tweede scherm zelf meedoen door vragen over de opdrachten te beantwoorden. Ook kan de kijker voorspellen wie de Mol is en wie zal afvallen. De winnaar mag mee met de opnames van de eerste aflevering van Wie is de Mol? seizoen 14.

 

 

Donderdag 21 februari om 20.30 uur is de achtste aflevering van Wie is de Mol? te zien op Nederland 1.
Wie is de Mol? wordt geproduceerd door IDTV.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *