Gerard Joling: Vliegende Hollanders gedragen zich

gerard-joling-1Gerard Joling vindt dat de kandidaten van Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans zich goed gedragen in Duitsland. De hoteleigenaren zijn echter minder blij met de schansspringers en hebben gedreigd de bekende Nederlanders uit het hotel te zetten. De deelnemers zouden zich hebben misdragen.

Joling noemt de hoteleigenaren ‘streng religieus en aartsconservatief’. “Die vreselijke mensen kunnen echt niks hebben”, vertelt de zanger aan het AD. Joling, die het schansspringprogramma presenteert, verblijft met kandidaten als Lange Frans enJody Bernal in het Duitse Hinterzarten.

“Als de kandidaten van de schans zijn gegaan, giert de adrenaline door hun lijf”, legt Joling uit. “Terug in het hotel ontstaat in combinatie met drank een uitgelaten sfeertje. Après-skigezelligheid die in Oostenrijkse en Zwitserse wintersportoorden doodnormaal is.”

Volgens Joling wordt op de plek waar de deelnemers verblijven bijna niets getolereerd. “Zelfs een stuk taart eten in de sauna of tot in de kleine uurtjes luidkeels lallen, mag niet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *