Gezondheid Pelmelay gaat boven conflict met kroost

b53bacbd53137c80d00f6c8028c169fbJustine Pelmelay richt zich momenteel volledig op haar gezondheid. De zangeres maakte vorig jaar bekend een beenmergziekte te hebben, terwijl ze ook al in de clinch lag met haar 19-jarige tweeling. De rechter heeft besloten dat ze haar kinderen een financiële bijdrage moet geven.

“We zijn er niet zo heel erg mee bezig, want haar gezondheid gaat voor”, laat haar partner Ronald van Driel zaterdag weten aan Novum Nieuws. “We moeten de advocaat nog spreken.” Dat gebeurt binnen twee weken, waarna wordt besloten om wel of niet in hoger beroep te gaan.

Pelmelays zoon en dochter vinden dat hun moeder niet voldoet aan haar zorgplicht, en ze niet te ziek is om aan haar betalingsplicht te voldoen. Ze zouden een brief hebben gehad van haar arts waarin staat dat de zangeres dezelfde leeftijdsverwachting heeft als haar leeftijdsgenoten. “We willen sowieso een second opinion”, reageert Van Driel ontsteld. “MPN verloopt in verschillende fases en Justine zit gelukkig nog in de beginfase.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *