Glennis Grace onbevangen in jury Next Pop Talent

The Next PoptelentGlennis Grace heeft geen speciale voorbereidingen getroffen voor haar klus als jurylid van The Next Pop Talent. Ze twijfelde toen ze werd gevraagd voor de SBS-talentenjacht, maar is nu dolblij deel uit te maken van een ‘topjury’. “Ik ben gewoon gaan zitten en heb het over me heen laten komen.”

“Ik twijfelde of ik dat nu al moest gaan doen”, zegt Grace, die twee jaar geleden definitief doorbrak, aan Novum Nieuws. “Ik weet ook van mezelf dat ik eerlijk ben en dat niet iedereen daar tegen kan.” Ze wordt in het panel geflankeerd door Xander de Buisonjé, Stacey Rookhuizen en Ruud de Wild.

“We hebben zo’n goede jury”, vindt de 34-jarige zangeres. “We hebben weinig meningsverschillen, meestal zitten we op één lijn. Discussies zijn er niet, maar die komen misschien tijdens de liveshows.” De eerste aflevering van The Next Pop Talent is zaterdag te zien.

In het programma moeten zangtalenten de jury overtuigen van hun kwaliteiten terwijl een grote klok wegtikt. “Het is net een beetje als de eersteIdols, je hebt dus ook ‘de gekke mensen'”, zegt Grace. “We hebben van alles wat. We hebben veel gelachen, gehuild en er is veel variatie. En dat is ook wel de kracht van dit programma.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *