GTST-blog: De jacht naar Malena

Er is één vraag die veel inwoners van Meerdijk momenteel bezighoudt. Waar is toch Malena (Miryanna van Reeden) gebleven? Zij kwam Meerdijk binnen wandelen als de nieuwe huishoudster van Ludo Sanders (Erik de Vogel). Maar al snel bleek Malena een dubbele agenda te hebben. Zij moest in het geheim achter belangrijke informatie zien te komen van Ludo.

Al snel bleek dat Malena in opdracht werkte voor ene Maddie. Deze Maddie wilde wraak nemen op Ludo. Na een wekenlange spanning moest Malena de waarheid aan Ludo bekennen. Zij werkte in opdracht voor Maddie. Wie Maddie was, bleef lang een raadsel. Totdat er ineens schot in de zaak leek te komen. 

In een korte tijd waren er twee aanslagen op Malena gepleegd. Uiteindelijk wist Malena deze aanslagen te overleven. Eenmaal in het ziekenhuis probeerde Ludo erachter te komen wie toch die Maddie was. Even leek het er op als Maxime (Marjolein Keuning) in werkelijkheid Maddie leek te zijn. Maar Maxime was niet meer dan een pion op het schaakbord van Maddie.

In werkelijkheid is Martine Hafkamp (Inge Iepenburg) de beruchte Maddie. De bewijzen hiervoor zijn er tot op heden niet. Maxime en Janine (Caroline de Bruijn) proberen er alles aan te doen om Martine te ontmaskeren. Helaas lijkt Martine iedereen net een stap voor te zijn. Hiervoor krijgt zij hulp van haar eigen dochter, Sjors (Inge Schrama). Samen waren zij met een plan bezig om Ludo uit te schakelen.

Zelfs Nina (Marly van der Velden) is met een eigen plan bezig. Zij leek te hebben gebroken met haar familie. Haar man, Bing (Everon Jackson Hooi), is neergeschoten. Alles lijkt erop alsof Ludo dit op zijn geweten heeft. Maar toch zit Martine hierachter. Nina probeert met een dubbelspel Martine te ontmaskeren. Hierbij roept zij de hulp van Aysen (Dilan Yurdakul) in. Ook zij gelooft dat er meer aan de hand is met Martine.

Er is één iemand die alles kan ophelderen. Dat is de verdwenen Malena. Zij sloeg op de vlucht na een preek van Maxime. Samen met Marcus (Hugo Metsers) sloeg Malena op de vlucht. In alles haast moet Marcus zijn dochter, Kimberly (Britt Scholte) alleen achterlaten. Door een slimme list nam Marcus ineens contact op met Kimberly. Hij wilde weten of zijn dochter in veiligheid was.

Maar Kimberly wil alleen maar antwoorden van haar vader. Zij voelde zich door hem in de steek gelaten. Ook voelt zij er niets voor om haar familie te helpen. Kimberly kan aan alle ellende een einde maken. Zij kan er voor zorgen dat haar vader terugkeert naar Meerdijk. Zal Marcus ook  daadwerkelijk terugkeren naar Meerdijk? Zal hij dan Malena mee nemen?

Inmiddels is de familie Sanders op zoek naar Malena. Ook Martine is haastig op zoek naar Malena. Wie zal haar als eerste vinden? Wat zal er gebeuren als Malena gevonden wordt? Zal zij in staat zijn om de familie Sanders te helpen? Kan zij er voor zorgen dat Martine ontmaskerd wordt? Het worden allemaal spannende weken voor de familie Sanders.

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *