GTST gaat even terug in de tijd

Donderdag 2 maart 2017 zal geen gewone donderdag worden. Op die dag keert Martine Hafkamp, gespeeld door Inge Iepenburg, terug in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). In de aflevering van donderdagavond zal de soap terug gaan in de tijd. De tijd wordt teruggedraaid naar het moment dat Sjors (Inge Schrama) Meerdijk verliet. Zij ontving een verontrustend telefoontje van haar halfzusje Wiet (Pip Pellens).

Halsoverkop haast Sjors zich naar Wiet in Rusland. Hier stond Sjors een grote verrassing te wachten. Niet alleen haar half zusje bevond zich daar, ook Jack (Mark van Eeuwen) de halfbroer van Sjors was daar aanwezig. Alles lijkt haast een droom voor Sjors. Wat doen Wiet en Jack samen in Rusland. Dat wordt allemaal duidelijk wanneer Sjors oog in oog staat met haar moeder, Martine. 

Jaren geleden verliet Martine Meerdijk. Zij kon letterlijk geen kant meer op. Ludo (Erik de Vogel) dwong Martine om haar leven in Meerdijk ver achter zich te laten. Wanneer zij dit niet zou doen zou hij achter Sjors aan gaan. Volledig in paniek koos Martine voor de veiligheid van haar dochter en verliet Meerdijk. Maar zij maakte in haar jarenlange afwezigheid een wraakplan. Ludo zou en moest voelen dat Martine terug zou komen.

Dat heeft Ludo inmiddels wel ondervonden, Alles begon met de mysterieuze Malena (Miryanna van Reeden). Zij was ineens de huishoudster van Ludo, maar wel één met een dubbele agenda. In werkelijkheid was zij een pion op het schaakbord van Martine. Zij wist er voor te zorgen dat er meer en meer problemen bij Ludo kwamen. Steeds meer raakte Ludo de grip op zijn leven kwijt.

Malena bekende uiteindelijk aan Ludo dat zij voor Maddy werkte. Maar Ludo had geen idee wie Maddy in werkelijkheid was. Korte tijd laten maakte Maxime (Marjolein Keuning) haar comeback in Meerdijk. Het blijkt dat Maxime ook een schaakstuk in het spel van Martine is. Zij werkt samen met de aartsrivale van haar eigen broer.

Hoe Maxime en Martine elkaar kennen is niet helemaal duidelijk. Wie weet wordt dit in de uitzending van donderdagavond wel bekend gemaakt. Ludo zal raar opkijken wanneer hij Martine weer in de ogen kijkt. Hoe ver zal Martine gaan in haar wraakplan? Misschien nog wel belangrijker hoe ver gaat Sjors mee in de plannen van haar moeder?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik.

Foto: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *