Herhaling Wie ben ik? bereikt miljoen kijkers

Het huidige seizoen van Wie ben ik? zit erop. Vorige week sloot de quiz van Wendy van Dijk haar seizoen af met 1.007.000 kijkers. Zaterdagavond besloot RTL 4 om het vorige seizoen te herhalen. In het vorige seizoen had Wie ben ik? maar liefst vier vaste teamcaptains. Zo speelden Paul de Leeuw en Jandino Asporaat iedere week tegen Richard Groenendijk en Gordon.

Rond de klok van 21.30 uur keken er 1.042.000 mensen naar de herhaling van het vorige seizoen. Daarmee won de quiz, met gemak van De kleine lettertjes. Daar keken namelijk 738.000 mensen naar op NPO 1. Maar met de huidige kijkcijfers staat Wie ben ik? op plek vier in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor RTL 4 komt uit op 24,1 %. 

Daarvoor herhaalde RTL 4 een aflevering van De jongens tegen de meisjes. Een week geleden keken er 694.000 mensen naar de show van Tijl Beckand en Chantal Janzen. Deze week kwamen de kijkcijfers uit op 773.000 kijkers. Daarmee staan Tijl en Chantal samen op plek vier in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor RTL 4 komt uit op 19,1 %.

SBS6 deed iets anders dan anders. Een keer geen film op zaterdagavond. De commerciële zender zond namelijk Mud masters VIPS uit. Rond 20.30 uur kon de kijker onder andere Jaap Jongbloed en Roy Donders zien. Maar de kijker liet SBS6 vooral links liggen. In totaal keken er slechts 431.000 mensen naar dit programma. Met deze lage kijkcijfers staat dit programma op plek zeventien in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor SBS6 komt uit op 10,2 %.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert. 

Bekijk Wie ben ik? terug via TVblik. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *