Het allereerste Televisieprogramma als app voor Tv-Lab

logo TeletijdTV-Lab lanceert het allereerste ‘tv-programma’ dat enkel en alleen als app wordt uitgezonden. TV-Lab is de week waarin de Nederlandse omroepen potentiële programma’s mogen uitproberen. ‘Teletijd’ is daarin qua uitzendvorm uniek.

Op iedere avond van de TV-Lab week komt er in de app van ‘Teletijd’ een nieuwe aflevering van het programma beschikbaar. De app is gratis te downloaden op iPhone, iPad en Android-telefoons. ‘Teletijd’ is een satirisch televisieprogramma dat zich afspeelt in 2031. In de stijl van programma’s als ‘I love the 90’s’ blikken verschillende commentatoren terug op gebeurtenissen van de jaren ná 2013. De ‘Teletijd’-app is vanaf 12 augustus te downloaden. In beeld zijn onder anderen Thomas Gast en Merijn Scholten, die dit jaar als duo ‘De Partizanen’ het Leids Cabaret Festival wonnen, en acteurs Rick Paul van Mulligen en Mariana Aparicio Torres. Een van de gastrollen wordt vervuld door Peter Jan Rens.

 

‘Teletijd’ is een project van de VARA en wordt gemaakt door ‘Het Station’, een samenwerkingsverband tussen cabaretier Jan-Jaap van der Wal en televisiemaker Linda Hakeboom.

 

Bekijk hier de pilot van ‘Teletijd’: www.hetstation.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *