Inge Schrama is terug in GTST

Woensdagavond keerde Inge Schrama terug in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). In de laatste minuten van de aflevering van woensdagavond was haar personages Sjors weer te zien. Zij wist nog net op tijd een kabel uit haar computer te trekken. Iemand was bezig om een IP-adres te achterhalen. Die iemand was niemand minder dan Kimberly Sanders (Britt Scholte), het nichtje van Ludo (Erik de Vogel).

Sjors was in shock om te zien dat iemand haar computer aan het hacken was. Het is nu wel duidelijk dat Sjors haar moeder Martine (Inge Iepenburg) helpt met haar wraakplannen. Martine is bezig met een ultiem wraakplan tegen Ludo. Hierbij kreeg zij al hulp van Ludo’s zusje, Maxime (Marjolein Keuning) en nu ook van haar dochter Sjors. 

Vorig jaar verliet Sjors halsoverkop Meerdijk. Dit had alles te maken met een telefoontje van haar zusje Wiet (Pip Pellens). Zij moest met spoed naar Rusland komen. Nu maanden later wordt langzaam duidelijk wat Sjors allemaal heeft meegemaakt. Zij is nu ook onderdeel in het wraakplan tegen Ludo.

In werkelijkheid verliet Inge Schrama de soapserie vanwege haar zwangerschap. Nu is de actrice teruggekeerd in de soapserie. Haar terugkomst roept voor de kijker meteen veel vragen op. Wat heeft Sjors allemaal meegemaakt in Rusland? Hoe heeft zij gereageerd op het weerzien met haar moeder? Komt de hele waarheid rondom de verdwijning van Martine alsnog uit?

Donderdagavond zal GTST terug in de tijd gaan. In een speciale aflevering krijgt de kijker een beeld van een aantal maanden geleden. Wat is er bijvoorbeeld met Maxime gebeurd na haar vertrek uit Meerdijk? Ook wordt de reis van Sjors naar Rusland onder de loep genomen. Donderdag zal er een special bericht hierover op onze website verschijnen. Houd donderdag zeker onze website in de gaten. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik.

Afbeelding: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *