James Gunn komt terug om ”Guardians of the Galaxy Vol.3” te regisseren

”Guardians of the Galaxy” en ”Guardians of the Galaxy, Vol.2” scenarioschrijver en regisseur James Gunn heeft op social media bekendgemaakt dat hij zal terugkomen om het derde deel ook te gaan regisseren.

Gunn kwam op Facebook om het nieuws te delen. Hij zei het volgende: ‘‘Veel van wat er in de Marvel Cinematic Universe is gebeurd in de afgelopen 10 jaar, is gebeurd om te leiden naar het grote event van ‘Avengers: Infinitiy War’. ‘Guardians of the Galaxy Vol.3’ zal plaatsvinden na ‘Avengers: Infintiy War’. Het zal de conclusie van het verhaal van de Guardians of the Galaxy zijn. Het zal ook helpen om beide oude en nieuwe Marvel karakters te brengen in de volgende tien jaar en verder van Marvel.’’

”Ik zal hand in hand samenwerken met Kevin Feige om te helpen bij het kijken waar de verhalen nu naar toe gaan. We zullen het doen om de toekomst van de Marvel Cosmic Universe net zo speciaal en authentiek mogelijk te maken, zoals het nu al is. Ik beloof aan jullie, de fans, dat ik met integriteit, liefde en respect de karakters zal behandelen.”

Het volgende deel in de franchise, genaamd ”Guardians of the Galaxy, Vol.2” heeft een cast bestaande uit Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Kurt Russel, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Glenn Close, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan, Tommy Flanagan, Rob Zombie, Michael Rosenbaum en Sylvester Stallone. Het zal uitkomen op 27 april 2017 in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *