Jan-Willem van Engelen nieuwe zendermanager Radio 2 en 5

Jan-Willem van Engelen (41) is vanaf 1 april aanstaande de zendermanager van NPO Radio 2 en NPO Radio 5. Hij neemt deze functie over van Jurre Bosman, die sinds november vorig jaar directeur Radio van de NPO is.

Als eindverantwoordelijke van NPO Radio 2 en NPO Radio 5 krijgt Van Engelen de taak om de nieuwe positionering van beide zenders verder vorm te geven.

Jurre Bosman, directeur Radio van de NPO: “Jan-Willem is de juiste radioman voor deze plek. Zijn ideeën over de verdere ontwikkeling van NPO Radio 2 en 5 zijn inspirerend en aanstekelijk. Ik ben er trots op dat Jan-Willem zijn ervaring gaat inzetten voor de publieke omroep met als doel ons publiek nog beter te bedienen.”

Jan-Willem van Engelen: “Zowel NPO Radio 2 als NPO Radio 5 stralen een enorme liefde voor muziek uit, een passie die ik deel. Een langgekoesterde wens gaat in vervulling door aan de slag te gaan als zendermanager van deze unieke zenders. Ik verheug me erop om samen met de dj’s, collega’s en omroepen verder te bouwen aan het profiel van beide radiostations.”

Foto: NPO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *