Josh Brolin speelt Cable in ”Deadpool 2”

The Hollywood Reporter, een Amerikaanse multi-platform tijdschrift, heeft gerapporteerd dat Josh Brolin Cable zal spelen in ‘‘Deadpool 2’’. Volgens The Hollywood Reporter heeft Brolin een deal getekend waarbij hij in vier films in het ‘‘X-Men’’ film universum zal voorkomen. ‘‘Deadpool 2’’ zal zijn debuut in dit universum zijn.

”Deadpool 2” heeft een cast bestaande uit Ryan Reynolds, TJ Miller, Brianna Hildebrand, Karan Soni en Stefan Kapicic. De film is geschreven door Rhett Reese en Paul Wernick. De film zal geregisseerd worden door ”John Wick” co-regisseur David Leitch. Een gerucht zegt dat de film zal uitkomen op 29 juni 2018 in de Verenigde Staten. Wanneer de film zal uitkomen in Nederland is nog onbekend.

Of sterren Morena Baccarin en Leslie Uggams terug zullen komen voor het vervolg is nog onbekend. Ook zal Zazie Beetz in de film gaan spelen als Domino.

Michael Shannon, Brad Pitt en ‘‘Stranger Things’’’s David Harbour kwamen allemaal voor als namen die de rol van Cable zouden kunnen gaan spelen. Shannon was zelfs op een gegeven moment de eerste keuze, maar nu is het toch Josh Brolin geworden.

Brolin is niet onbekend bij het spelen van stripverhalen. Zo speelde hij in 2010, het hoofdkarakter in ‘‘Jonah Hex’’. Ook speelt hij de Marvel schurk Thanos in ‘‘The Avengers’’, ‘‘Guardians of the Galaxy’’, ‘‘Avengers: Age of Ultron’’ en de opkomende ‘‘Avengers: Infinity War’’ en ‘‘Avengers 4’’.

Cable is een fictieve superheld uit de strips van Marvel Comics. Z’n echte naam is Nathan Christopher Summers. Hij is lid van de X-Men en X-Force. Hij verscheen voor het eerst als Cable in ”The New Mutants” nummer 87 (maart 1990), maar verscheen al eerder als kind in Uncanny X-Men nummer 201. Cable is een mutant met telekinetische en telepathische gaven. Hij komt uit de toekomst, en was tijdelijk leider van het New Mutants team dat hij omvormde tot het X-Force-team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *