Jukeboxweek op Radio 5 Nostalgia

images (10)In de week van 11 tot en met 15 februari gaat de publieke nostalgische zender terug in de tijd. Luisteraars vragen verzoeknummers uit de jukebox aan.

Radio 5 Nostalgia draait tijdens de Jukeboxweek uitsluitend verzoekjes van luisteraars. Van 11 tot en met 15 februari draait de publieke nostalgische zender veel memorabele muziek die vroeger uit de jukebox schalde. Luisteraars vragen hun favoriete platen aan en motiveren hun muziekkeuze. Ze vertellen over een mooie herinnering of een speciaal gevoel dat hoort bij de aangevraagde plaat uit de jukebox.

Een week lang draait de publieke nostalgische zender van 6.00 tot 19.00 uur lievelingsmuziek van luisteraars. De onsterfelijke muziek uit de jaren 60 en 70 van onder andere Elvis Presley, Neil Diamond, The Beatles en Cliff Richard zit in de jukebox. Luisteraars kunnen op radio5nostalgia.nl verzoekjes aanvragen en hun verhaal vertellen. Op vrijdag 15 februari wordt van 10.00-16.00 uur de Top 100 met de meest aangevraagde jukeboxliedjes gedraaid.

Radio 5 Nostalgia
Radio 5 Nostalgia is het sfeervolle publieke radiostation met vooral evergreens uit de jaren 60 en 70 in combinatie met informatie en service. Radio 5 Nostalgia is voor alle luisteraars vanaf 55 jaar en voor iedereen die houdt van de goede muziek van weleer.
Radio 5 Nostalgia is overal in Nederland te beluisteren via de kabel (bel gratis 0800-0900500 voor kabelfrequenties) en via de ether op 747 AM (747 kHZ op de middengolf), online via livestream op de website van Radio 5 en met de iPhone app van Radio 5. In Zuid-Limburg is Radio 5 ook te ontvangen op 1251 AM.

Voor meer informatie: www.radio5nostalgia.nl

____________________________________________________

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *