Kandidaten gezocht

kandidaten-gezocht

Heb jij de hulp nodig van Janzen & Van Dijk voor je trouwdag? Kan je zingen en wil je meedoen aan Idols? Of wil je de nieuwe bewoner van Utopia worden? Hieronder vind je de programma’s waar kandidaten voor gezocht worden! Klik op de afbeelding om je aan te melden.

 • Meld je aan voor Ik vertrek
  Meld je aan voor Ik vertrek
  Ik vertrek is op zoek naar enthousiaste en bijzondere emigratieverhalen. Zijn jullie een gezin of stel dat op korte termijn Nederland voorgoed achter zich laat om iets nieuws op te starten in het buitenland? Geef je dan op!
 • Geef je op samen met je BFF!
  Geef je op samen met je BFF!
  RTL5 zoekt voor een nieuwe quiz BFF's! Heb jij altijd al samen met je beste vriend mee willen doen aan een tv-programma? Meld je dan nu aan voor deze nieuwe quiz van RTL5.
 • Doe mee aan Temptation Island!
  Doe mee aan Temptation Island!
  Temptation Island komt weer terug! Wil jij samen met je partner meedoen aan deze ultieme relatietest? Of wil je het de koppels in het RTL5-programma moeilijk maken als verleider of verleidster? Meld je dan aan!
 • Geef je op voor Robs Grote Tuinverbouwing!
  Geef je op voor Robs Grote Tuinverbouwing!
  Ook zo enthousiast over de tuinen van Rob Verlinden en ken je iemand waarvan de tuin gewoon dringend aan een metamorfose toe is? Geef hem of haar dan nu op voor Robs Grote Tuinverbouwing!
 • Meld je aan voor Holland’s Got Talent!
  Meld je aan voor Holland’s Got Talent!
  Heb jij een uniek talent waar je indruk mee wil maken? Geef je dan nu op voor het nieuwe seizoen van het populaire RTL4-programma Holland's Got Talent!
 • Meld je aan voor Een Ton!
  Meld je aan voor Een Ton!
  RTL5 zoekt kandidaten voor het nieuwe programma Een Ton. In het programma is de vraag wat kandidaten zouden doen met 100.000 euro. De tv-zender is op zoek naar de beste en meest originele ideeën.
 • Meld je aan voor House Rules: Stellen verbouwen ons huis!
  Meld je aan voor House Rules: Stellen verbouwen ons huis!
  House Rules: stellen verbouwen ons huis staat in het teken van vijf Nederlandse koppels die elkaars huis rigoureus verbouwen. De hoofdprijs: twee jaar hypotheekvrij leven! Presentatrice Daphne Bunskoek houdt alles goed in de gaten en een vakjury bepaalt samen met de kijkers het winnende koppel.
 • Schakel de hulp van Mr. Frank Visser in
  Schakel de hulp van Mr. Frank Visser in
  SBS6 zoekt kandidaten voor Mr. Frank Visser doet Uitspraak, waarin Mr. Frank Visser en Viktor Brand hooglopende kwesties en conflicten oplossen. Heb je ruzie met de buren? Meld je dan aan!
 • Geef je op voor Eén tegen 100!
  Geef je op voor Eén tegen 100!
  Wil je ook 100 tegenstanders wegspelen en als winnaar naar huis? Geef je dan nu op voor de spannendste kennisquiz van Nederland: Eén tegen 100.
 • Meld je aan voor het nieuwe seizoen van The Island!
  Meld je aan voor het nieuwe seizoen van The Island!
  Kan jij wel tegen een regenbuitje? Denk jij eerder vuur te kunnen maken? En heb jij niets tegen een paar zandvlooienbeten? Dan is dit je kans! Geef je dan nu op voor het tweede seizoen van het Net5-programma The Island!
 • Meld je aan voor Hunted
  Meld je aan voor Hunted
  Kun je zomaar verdwijnen? In Hunted proberen gewone burgers uit handen te blijven van een speciale opsporingsdienst. Voor een mogelijk vervolg is AVROTROS op zoek nieuwe kandidaten.
 • Wordt de nieuwe inwoner van Utopia!
  Wordt de nieuwe inwoner van Utopia!
  Durf jij de uitdaging aan en wil je zelf meebouwen aan een nieuwe ideale samenleving? Meld je dan nu aan voor Utopia en wie weet ben jij de volgende nieuwe inwoner.

 

Wil jij niet meedoen aan een programma, maar een programma bijwonen? De NPO, RTL en SBS zoeken regelmatig mensen voor in het publiek van hun tv-programma’s. Neem een kijkje op uitzendingbijwonen.nl en woon de opnames van een tv-programma bij!

Comments are closed.