KPN Presenteert lanceert nieuwe serie De Mannentester

De nieuwe tiendelige serie De Mannentester is vanaf vandaag, zaterdag 22 april, te zien op de tv-zender KPN Presenteert en on demand. Afgelopen donderdag ging de serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Heleen van Royen, in première in het Koninklijk Instituut voor de Tropen.

De serie gaat over de 30-jarige femme fatale Victoria Kramer, gespeeld door Eva van de Wijdeven, die zich als Mannentester laat inhuren door echtgenotes, vriendinnen en andere belanghebbenden om hun mannen op de proef te stellen. Maar ook in Victoria’s leven is niets wat het lijkt.

“Ik ben ontzettend trots op het resultaat. De serie heeft een heel eigen sfeer die ik nooit eerder in een Nederlandse serie heb gezien. Het acteerwerk, het camerawerk en de muziek, alles klopt. Top dat KPN Presenteert dit aandurft”, zegt Heleen van Royen over de KPN-serie De Mannentester.

Het is voor het eerst dat er een serie naar een boek van Van Royen gemaakt is. Wel werden er eerder boeken van de schrijfster verfilmd, zoals De Gelukkige Huisvrouw en De Ontsnapping. De nieuwe serie van KPN Presenteert is geregisseerd door Hiba Vink, Pieter van Rijn en Annemarie van de Mond.

De Mannentester is vanaf vanavond, 22 april, wekelijks om 22:00 uur te zien bij KPN Presenteert op kanaal 18 en on demand. De nieuwe serie is alleen beschikbaar voor klanten van KPN.

Foto: KPN Presenteert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *