‘KPN Presenteert stopt met productie eigen content’

KPN zou vanwege tegenvallende resultaten stoppen met de productie van eigen content, dat melden diverse bronnen aan mediavakblad Adformatie. Binnen een aantal maanden begint KPN volgens de bronnen met het afbouwen van de productie van eigen content voor het kanaal KPN Presenteert.

KPN Presenteert, het gratis on demand kanaal voor KPN-klanten, maakt verschillende muziek en sportprogramma’s en series. Momenteel zijn naast de dramaserie Brussel, ook het sportprogramma Helden, de serie B.A.B.S. en de muziekprogramma’s Soundcheckers en Clubhuis 16 te zien.

Volgens de bronnen gaat KPN wel door met het kanaal, maar zullen daar voortaan films te zien zijn. KPN ontkent overigens de geruchten. Volgens woordvoerder Ellen van Heerwaarden blijft KPN de komende tijd eigen content maken en volgens haar zijn de kijkcijfers van KPN Presenteert ook goed.

“We hebben onlangs de topserie Brussel gelanceerd en de komende maanden komen daar nog veel nieuwe programma’s bij. We zitten midden in de opnames van de nieuwe crimeserie Fenix en later komen nog programma’s zoals De Mannentester, Toon2, Incyle en Brood”, aldus de woordvoerder.

Foto: KPN Presenteert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *