KRO-NCRV vernieuwt NPO 1-show De Reünie

Het NPO 1-programma De Reünie ondergaat een metamorfose. Het programma wordt vanaf komend najaar gepresenteerd door Anita Witzier, Jan Kooijman en Ajouad el Miloudi. Ook het vertrouwde klaslokaal, waarin het tv-programma zich afspeelt, zal worden vernieuwd.

Anita Witzier neemt de centrale presentatie voor haar rekening. Jan Kooijman, die voor KRO-NCRV ook de programma’s Hij is een Zij en Dance Around the World maakt, en Ajouad el Miloudi, bekend van Puberruil en Kaaskop of Mocro, gaan voor De Reünie op pad om reportages te maken.

“De Reünie is een vaste waarde op NPO1, met kijkersaantallen die wekelijks tussen de anderhalf en twee miljoen liggen. KRO-NCRV wil met het doorvoeren van de vernieuwingen een nog groter en gevarieerder publiek gaan bereiken”, laat een woordvoerder van de KRO-NCRV woensdag weten.

Voordat KRO-NCRV de vernieuwingen doorvoert start op 30 april de laatste reeks met Patrick Lodiers als presentator. Het laatste seizoen met Lodiers bestaat uit acht afleveringen, met daarin opmerkelijke specials rond de krakersrellen in de Nijmeegse Piersonstraat in 1981 en de klas van Pim Fortuyn.

Bekijk De Reünie op TVblik.nl/de-reunie

Foto: KRO-NCRV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *