Lieke van Lexmond blijft dik onder het miljoen

Zesde_Zintuig_2Lieke van Lexmond heeft donderdag geen denderende start gemaakt met het nieuwe seizoen van Het Zesde Zintuig – Plaats Delict. Er keken een voorzichtige 887.000 kijkers naar de uitzending op RTL 4. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Van Lexmond behaalde niet genoeg kijkers voor een plek in de dagelijkse top 15 van meest bekeken programma’s. De tv-show, die   onder het avondgemiddelde van RTL 4 scoorde, was wel de nummer twee in haar tijdslot (21.30 – 22.30 uur).

Het meest bekeken alternatief was Hello Goodbye, dat op hetzelfde moment 1,7 miljoen kijkers naar Nederland 1 trok. De nummer drie in het tijdslot was Nieuwsuur, dat 834.000 kijkers noteerde op Nederland 2.

Help Mijn Man Heeft Een Hobby werd direct voorafgaand aan Het Zesde Zintuig door ruim een miljoen mensen bekeken, ondanks de hevigere concurrentie op dat tijdstip. Zo stond de John Williams-show tegenover Wie is de Mol, de winnaar van de avond met 1,9 miljoen kijkers. Ook was de Europa League-wedstrijd Ajax – Steaua Boekarest nog bezig op RTL 7 (1,2 miljoen kijkers).

Al met al was RTL 4 de tweede zender van de avond, na Nederland 1. SBS 6 week uit naar de zesde plaats, mede dankzij de magere score van House op prime time (359.000 kijkers).

Meer kijkcijfers vind je op onze kijkcijfers pagina.

© Mediacourant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *