Live Request: jouw favoriete livemuziek vanaf 2 maart op tv

liverequestVanuit de 3FM studio presenteren Roosmarijn Reijmer enMichiel Veenstra vanaf zaterdag 2 maart wekelijks Live Request. In dit nieuwe muziekprogramma op Nederland 3 (7 afleveringen) gidsen Roosmarijn en Michiel de kijker langs nieuwe 3voor12 concertopnames uit het clubcircuit. Daarnaast duiken ze in het rijke muziekarchief van de NTR en de VPRO voor de beste optredens van festivals als Pinkpop, Lowlands, North Sea Jazz, Eurosonic/Noorderslag en Into the Great Wide Open.

Hierbij heeft het publiek een invloedrijke stem: vanaf vandaag kunnen kijkers al verzoekjes aanvragen via twitter met de hashtag #liverequest en tijdens de live-uitzending per sms naar 3333. Om de kijker te helpen verschijnt wekelijks op 3voor12.vpro.nl een lijst met tien tips; van kersverse hiphop van Kendrick Lamar in de Melkweg tot een bijzondere sessie van Alt-J.

Voor wie dat legendarische concert van de Red Hot Chili Peppers op de Dam nog eens terug wil zien, de bekende optredens van Mumford and Sons op Lowlands, Pearl Jam op Pinkpop of Alabama Shakes in Bitterzoet; die kan zijn wens kenbaar maken via #liverequest.

Presentatie: Roosmarijn Reijmer en Michiel Veenstra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *