Mannelijke deelnemer in laatste seizoen Hotter Than My Daughter

Gordon keert vanavond terug het laatste seizoen van Hotter Than My Daughter. Gordon neemt met zijn make-overteam de wel héél excentrieke moeders flink onder handen in de make-over mansion. Nieuw dit seizoen is dat er één mannelijke kandidaat mee doet aan het programma, waar gewoonlijk moeders aan deelnemen. “Zoon Jordy kan dit niet meer aanzien en schaamt zich voor zijn vaders kledingstijl.”

Gordon verwelkomt een nieuw gezicht in zijn make-overteam. Tommy Driessen is de nieuwe stylist die de zware opdracht aangaat om de moeders gelukkig te maken met een nieuwe look. Marissa Pronk keert terug als master hairstylist. Vaste visagistes Barbara van Munster en Ciel Coenders zorgen voor de finishing touch.

Gordon over het nieuwe seizoen: “Bijna iedere moeder heeft gehuild van blijdschap door de fantastische styling van mijn make-overteam. Daarnaast hebben we een heerlijke diversiteit aan kandidaten. We hebben voor het eerst een zoon die zijn vader opgeeft. Maar ook de jongste dochter ooit die haar moeder niet meer kan aanzien en een stiefdochter die ten einde raad is. Dit is je laatste kans om dit programma te zien; na dit seizoen is het écht afgelopen. Deze afleveringen overtreffen alles.”

Hotter Than My Daughter vanavond 20.30 uur bij RTL 4.
Bekiijk Hotter Than My Daughter op TVblik.nl/hotter-than-my-daughter

Foto: Roland J.Reinders/RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *