‘Mattie en Wietze in gesprek met Talpa Radio’

Qmusic-dj’s Mattie en Wietze hebben woensdag een rondleiding gehad bij concurrent Talpa Radio, dat melden verschillende bronnen aan De Telegraaf. Het radioduo ging gisteren op bezoek bij Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica en De Telegraaf spreekt over een mogelijke overstap.

Dat Mattie en Wietze alleen een belangstellend kijkje kwamen nemen bij de concurrent is volgens de bronnen onwaarschijnlijk. “Het zou natuurlijk ook zo kunnen zijn dat ze, door hier midden op de dag openlijk rond te lopen, hun deal met Qmusic willen verbeteren”, zegt een van de bronnen.

Talpa Radio heeft aan De Telegraaf laten weten dat zij het ochtendduo graag binnenhalen. “Talpa Radio zou deze talentvolle dj’s graag op een van onze zenders willen programmeren. Ze hebben alleen op dit moment nog een overeenkomst met Qmusic”, zegt een woordvoerder van de radioafdeling van Talpa Media.

Mochten Mattie en Wietze overstapen naar Talpa Radio, ligt Sky Radio nog het meest voor de hand. Het zou wel een ingrijpende wijziging zijn bij de tot nu dj-loze zender. Op 538 maakt nog altijd Edwin Evers de ochtendshow en Radio 10 en Radio Veronica vernieuwde onlangs hun ochtendprogrammering.

Foto: Qmusic / Bewerking Showbizznetwork

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *