‘Mattie en Wietze praten over ochtendshow op Sky Radio’

Qmusic-dj’s Mattie en Wietze zijn in gesprek met Talpa Radio over een ochtendshow op Sky Radio, dat vertellen bronnen aan het AD. De Telegraaf meldde eerder vandaag dat de dj’s gisteren een rondleiding hebben gehad bij concurrent Talpa Radio en dat de dj’s mogelijk een overstap maken.

Een transfer voor Mattie en Wietse naar Radio 538 ligt volgens de bronnen van het AD niet voor de hand, aangezien radio-dj Edwin Evers in elk geval tot en met 2018 de ochtendshow wil blijven doen. Ook bij Radio 10 en Radio Veronica is de programmering in de ochtend onlangs nog vernieuwd.

Sky Radio zendt non-stop muziek uit, maar de radiozender heeft in het verleden aangegeven dit best te willen veranderen als de kans zich voordoet. Mediastrateeg Evert Bronkhorst van Vizeum zegt tegen het AD dat het ook een onderhandelingstactiek kan zijn en dat het daarom ook is uitgelekt.

Maar het kan volgens hem ook een meesterzet van John de Mol zijn en dat hij Edwin Evers verplaatst naar Radio 10 en Mattie en Wietze de ochtendshow op Radio 538 gaan doen. Daarmee wordt radiozender Qmusic volgens het AD verzwakt. Mattie en Wietze hebben zelf nog niet gereageerd.

Foto: Qmusic / Bewerking Showbizznetwork

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *