Minder gepraat in Blik op de Weg

BLIK OP DE WEG - AVRO - FRITS SISSING - B-9812b (Small)Er wordt in het nieuwe seizoen van Blik op de Weg minder gepraat, zodat meer tijd overblijft voor verkeersbeelden. Dat vertelt presentator Frits Sissing in Mikro Gids. Beelden van achter de voorruit krijgen prioriteit in de nieuwe serie, die vanavond begint. “Mensen kijken naar Blik op de Weg omdat ze willen zien wat er op de weg gebeurt en minder om iets te leren. Het aantal voorlichtingsfilmpjes hadden we al teruggebracht; dit seizoen doseren we dat nog iets meer“, legt de presentator uit.

Om het programma meer AVRO-achtig te maken, is Sissing sinds vorig seizoen de presentator van de show, als opvolger van producent Leo de Haas. “Mijn rol is niet groot. Ik praat het programma aan elkaar, maar uiteindelijk gaat het de kijker toch om de verkeersbeelden. Dit programma drijft op de herkenning.

Net als vorig jaar staat Blik op de Weg op de late donderdagavond. “Het programma scoort zo lekker – zelfs in de herhaling -,dat het ideaal is om gaatjes mee te vullen.

De uitzending is om 22.20 uur op Nederland 1.

© Mediacourant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *