Nederland Muziekland terug met groots festival

sbs6_logoNa een kleine twintig jaar stilte, is Nederland Muziekland terug. Op 22 juni vindt in Oosterhout (Noord-Brabant) het festival Nederland Muzieklandplaats. Op dit festival treedt een breed scala aan bekende Nederlandse artiesten op, waaronder Wolter Kroes, Waylon, Jeroen van der Boom, George Baker en Van Dik Hout. Afgesloten wordt er door rockicoon Barry Hay Flying V Formation met natuurlijk de hits van de Golden Earring. De kaartverkoop, via www.sbs6.nlnederlandmuziekland, start vrijdag 15 februari.

In totaal zullen er vier podia verrijzen op het festivalterrein aan de Vijf Eikenweg in het Brabantse Oosterhout. Uniek is dat deze podia aan elkaar gekoppeld zijn en er hierdoor een indrukwekkend multi-stage ontstaat. Door deze nieuwe vorm krijgen alle bezoekers alle optredens te zien vanuit 1 kijkrichting. Op het Main Stage staan grote namen geprogrammeerd, in een mix van pop en Nederlandstalig: Thomas Berge, Glennis Grace, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Wolter Kroes, Waylon en natuurlijk afsluiter Barry Hay Flying V Formation. Klein en intiem wordt het op het Unplugged Stage. Hier zijn Do, de 3JS en Van Dik Hout in een minimale muzikale bezetting te horen.

Op het Talent Stage is ruimte voor jong talent in de breedste zin van het woord: Vinzzent wordt afgewisseld met Sharon Doorson, Nielson door Sieneke en Leonie Meijer. Tegenover al dit jong geweld zijn ervaren rotten als Loïs Lane, Jacques Herb en George Baker te horen op het Gouwe Ouwe Stage. De presentatie is in handen van Nick Nielsen en hij zal bijgestaan worden door een mystery guest. Nederland Muziekland is terug!

Nederland Muziekland
22 juni 2013 in Oosterhout (Brabant)
Kaarten verkrijgbaar via www.sbs6.nlnederlandmuziekland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *