Nederlanders wensen het liefst een vakantie

image004 (1)Vele tienduizenden Nederlanders hebben de afgelopen weken hun wensen ingestuurd naar 100% NL in het kader van de actie ‘Wens Het & Krijg Het’. Daaruit blijk dat vakanties en verbouwingen van huis en tuin verreweg het populairst zijn. Met de economische crisis voelbaar in de portemonnee, wordt er het meest verlangd naar luxe goederen of een onvergetelijke ervaring.

 

Top 5 – meest gewenste wensen

  1. Verre reizen
  2. Verbouwing aan huis of tuin
  3. Weekendjes weg
  4. Bruiloft, Trouwjurk, Bruidstaart
  5. iPhone of iPad

 

Maar de luisteraars van 100% NL weten het radiostation ook te verrassen met hun originele wensen. Zo mag één luisteraar het gras in De Kuip maaien, wenste iemand het een glitterjasje van Gerard Joling, en gaat de grootste wens van een doktersassistente in vervulling; een dagje mee met de ambulance. Ook liet 100% NL iemand met een auto vol boodschappen naar de Voedselbank gaan en werd het gewicht van een luisteraar in dropjes thuis afgeleverd.

 

‘Wens Het & Krijg Het’ is maandag 28 januari 2013 van start gegaan en loopt tot en met vrijdag 8 februari. Twee weken lang worden vijf wensen per dag genoemd op de radio. De luisteraar die de wens heeft ingestuurd moet binnen een half uur naar de 100% NL studio bellen. Belt hij of zij op tijd, dan laat 100% NL die wens in vervulling gaan.

 

Op de site www.100p.nl kunnen luisteraars hun wensen insturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *