Netflix kondigt nieuwe serie The Dark Crystal: Age of Resistance aan

Netflix heeft vandaag bekend de nieuwe serie The Dark Crystal: Age of Resistance te gaan produceren. De opnames van de 10-delige serie van The Jim Henson Company starten in het najaar van 2017. Een geliefde eighties klassieker maakt zijn comeback op Netflix.

The Jim Henson Company’s The Dark Crystal: Age of Resistance is een prequel serie van de fantasy adventure film The Dark Crystal uit 1982 en speelt zich vele jaren voor de film begint af. De serie wordt gefilmd in het Verenigd Koninkrijk en de cast bestaat uit een ensemble van fantasierijke state-of -the art wezens gecreëerd door Jim Henson’s Creature Shop en Brian Found, de conceptuele ontwerper van de originele feature film.

The Dark Crystal: Age of Resistance keert terug naar de wereld van Thra voor een gloednieuw avontuur. Wanneer drie Gelflings het afschuwelijke geheim achter de krachten van Skeksis ontdekken, beginnen ze aan een epische reis om de rebelse strijdmachten aan te wakkeren in een poging de wereld te redden van de ondergang.

Wanneer de serie op Netflix verschijnt is niet bekend.

Bekijk hier een preview:

Foto: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *