Nieuw seizoen Flikken Maastricht in Premiére op internet

bureau (1)Ontvoeringen, chantage, oplichters, moord en zelfs een aanslag op de Amerikaanse president. In FLIKKEN MAASTRICHT is Wolfs, Eva en hun collega’s maar weinig bespaard gebleven. In het nieuwe seizoen van de populaire serie, dat op vrijdag 22 februari van start gaat, is dat niet anders.

De rechercheurs krijgen dit keer te maken met de criminele activiteiten van een motorbende. Als er dan ook nog een oude bekende opduikt, raakt dat  Wolfs en Eva niet alleen professioneel maar ook in hun privéleven. Voor de fans die niet tot vrijdag 22 februari kunnen wachten is de eerste splinternieuwe aflevering al een week eerder te bekijken via www.tros.nl/flikkenmaastricht.

Verhaallijn seizoen 7
Wolfs en Eva raken betrokken bij een onderzoek naar een motorbende die het op het toerclubje van Wolfs voorzien heeft. Al snel ontdekken de rechercheurs dat sommige leden van de motorbende zich niet alleen met toertochten bezighouden. Om zicht te krijgen op de activiteiten van de club, wordt de hulp ingeschakeld van Tonja die Eva van vroeger kent. Haar vriend wordt gechanteerd door de motorbende. Al snel wordt Tonja ingezet als informant en infiltrant. Eva ziet het niet zitten om een vriendin in te zetten voor zo’n gevaarlijk traject maar wordt door hoofdinspecteur Mechels onder druk gezet. Als dan ook nog blijkt dat de inmiddels vrijgelaten Daan de Vos connecties heeft met de motorclub, leidt het onderzoek tot een spannende climax waar de rechercheurs niet ongeschonden uitkomen.

Rolverdeling
Eva van Dongen – Angela Schijf, Floris Wolfs – Victor Reinier, Marion Dreesen – Oda Spelbos, Romeo Sanders – Sergio Romero IJssel, Frieda Mechels – Ria Eimers, Esmee van Rooy – Jamie Grant, Tonja – Vivienne van den Assem, Daan de Vos – Thomas Acda.

Vanavond meteen na de laatste aflevering die herhaalt word, verschijnt de nieuwe aflevering van seizoen 7!
Je kunt de aflevering via tros.nl/flikkenmaastricht al bekijken!
Nieuwe afleveringen van Flikken Maastricht vanaf 22 februari om 20:30 uur, bij de TROS op Nederland 2.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *