Nieuwe Tijden maakt zich op voor seizoen twee

Vanaf vrijdag 24 februari gaat het tweede seizoen van Nieuwe Tijden van start. Nieuwe Tijden is de spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). In de zomer van 2016 werd het eerste seizoen van deze nieuwe soapserie bij RTL 4 uitgezonden. In Nieuwe Tijden doken dan ook personages op die een rol speelden in GTST. Zo spelen onder andere Sil (Soy Kroon) en Amy (Holly Mae Brood) in de soapserie die zich in Utrecht afspeelt.

Ook dook Lucas (Ferry Doedens) ineens op in Utrecht. Vooral Amy is in shock wanneer zij haar neef in Utrecht zag. De ene leugen naar de andere stapelden zich op. Uiteindelijk koos Lucas ervoor om terug te keren naar Meerdijk, naar zijn familie. Momenteel behoort Lucas weer tot de vaste cast van GTST.

Maar de huisgenoten en beste vrienden zullen weer van alles gaan beleven in Utrecht. Sil, Amy, Tiffy, Moon, Karim en Jan Jaap hebben al van alles met elkaar meegemaakt. Zo was daar het verlies van Bobby (gespeeld door Tim Douwsma) en werd het geheim van Tiffy bekend. Zij bleek de zus van Moon te zijn, iets wat niemand zag aankomen.

Ondanks alle heftige gebeurtenissen besloten Karim en Carlijn met elkaar te trouwen. Zij gingen daarna meteen op huwelijksreis. Zal dit huwelijk wel stand houden? Hoe gaat het verder met de zusjes Moon en Tiffy. Zullen die een zussenband met elkaar kunnen opbouwen?

Nieuwkomer Jan Jaap heeft ook een verborgen agenda. Hij heeft in zijn kast allemaal foto’s van zijn huisgenoten. Wat is hij hier nu mee van plan? Ook zullen er nieuwe bewoners gaan meespelen. Zo is daar Elin (Jolijn Henneman) die wel meer dan vriendschap in Sil ziet. Een andere nieuwe huurder zal Mark (Joel de Tombe) zijn. Hij zal vooral de harten van Moon en Tiffy op hol gaan brengen. Hoe zal zich dat nu verder gaan ontwikkelen?

De rol van Moon wordt in het tweede seizoen gespeeld door Judith Noyons. In het eerste seizoen van Nieuwe Tijden werd de rol van Moon gespeeld door Vajèn van den Bosch. De actrice keert dus niet terug in het tweede seizoen van Nieuwe Tijden.

Eindelijk lijken Sil en Amy elkaar meer dan leuk te vinden. Na maandenlang om elkaar heen te draaien is het geluk eindelijk aan hun zijde. Maar voor hoelang blijven de twee samen? Sil lijkt al snel voor de charmes van een andere dame te vallen… hoe zal Amy daar op reageren? Keert zij dan misschien wel terug naar Meerdijk?

Seizoen twee van Nieuwe Tijden bestaat uit 75 afleveringen. Vanaf vrijdag 24 februari worden elke vrijdag twee gloednieuwe afleveringen toegevoegd op het Videolandplatform.

Bekijk Nieuwe Tijden ook terug via TVblik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *