Een nieuwe trailer voor ”War For the Planet of the Apes” is uitgekomen!

Er is een nieuwe trailer voor ‘‘War For the Planet of the Apes’’ uitgekomen. ‘‘War For the Planet of the Apes’’ is een opkomende Amerikaanse science-fiction film, die geregisseerd is door Matt Reeves en geschreven is door Mark Bomback en Matt Reeves.

De film is het vervolg van ‘‘Dawn of the Planet of the Apes’’ en is het derde deel in de ‘‘Planet of the Apes’’ prequel/reboot series. De cast van de film bestaat uit Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Amjah Miller, Karin Konoval, Gabriel Chavarria, Judy Greer en Terry Notary. De film is een productie van 20th Century Fox.

Een mensenleger onder leiding van een meedogenloze kolonel, krijgt de opdracht om de apenkolonie van Caesar uit te roeien. Na de vele verliezen van zijn soortgenoten, en worstelend met zijn duistere kant, start Caesar zijn zoektocht naar wraak.

Op 7 januari 2014 kondigde 20th Century Fox het derde deel in de ‘‘Planet of the Apes’’-rebootserie aan. Het bedrijf maakte ook bekend dat Matt Reeves zou terugkeren als regisseur en samen met Mark Bomback het scenario zou schrijven. In mei 2015 werd de titel van de film bekend gemaakt.

Deadline, een Hollywood entertainment nieuws website, maakte in augustus 2015 bekend dat Gabriel Chavarria in de film zou gaan spelen als een van de mensen. In september 2015 maakte The Hollywood Reporter, een Amerikaanse multi-platform tijdschrift, bekend dat Woody Harrelson de schurk van de film zou spelen en dat Chavarria maar een kleine rol in de film zal spelen.

Bij New York Comic-Con 2016, legde Reeves uit dat hij en Bomback waren beïnvloed door vele films voor ze begonnen met het schrijven van het scenario.

Reeves zei het volgende: ”Een van de vele dingen die Mark en ik deden toen we net klaar waren met ‘Dawn’ was het kijken van vele films. We besloten om te doen wat vele Hollywood screenwriters dromen om te doen, maar eigenlijk niet doen. We keken alle ‘Planet of the Apes’ films, oorlogfilms, westerns, ‘Empire Strikes Back’. We dachten dat we moesten doen alsof we alle tijd van de wereld hadden, ookal hadden we natuurlijk beperkte tijd. We zijn erg geïnspireerd geraakt.”

Principal Photography van de film begon op 14 oktober 2015, bij Lower Mainland en in Vancouver, onder de titel ”Hidden Fortress”. De film zou origineel in de Verenigde Staten uitkomen op 29 juli 2016, maar de film release datum is verplaatst naar 14 juli 2017. In Nederland zal de film uitkomen op 13 juli 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *