Nieuwe Twin Peaks exclusief bij Videoland

Videoland de on-demand dienst van RTL komt exclusief met nieuwe afleveringen van Twin Peak. Dat heeft RTL bekend gemaakt. De langverwachte, nieuwe SHOWTIME limited event series Twin Peaks, is vanaf 22 mei in Nederland exclusief te zien bij Videoland.

De serie gaat in de Verenigde Staten op 21 mei in première. Hiermee is het al een aantal uur na de wereldwijde release in Nederland te zien.

De 18-delige reeks gaat verder 25 jaar nadat de inwoners van een eigenaardig dorpje perplex stonden toen homecoming queen Laura Palmer plotseling werd vermoord. Het nieuwe Twin Peaks is geschreven door de bedenkers van de serie David Lynch en Mark Frost, en ook geproduceerd door Lynch en Frost, samen met Sabrina S. Sutherland.

Van de originele cast zijn onder andere Kyle MacLachlan, die de iconische rol van FBI Agent Dale Cooper vertolkt, Mädchen Amick, Dana Ashbrook, David Duchovny, Sherilyn Fenn, Miguel Ferrer, James Marshall, Ray Wise, en David Lynch te zien in de nieuwe reeks van de serie. Monica Bellucci, Naomi Watts, Laura Dern, Tim Roth, Jim Belushi en anderen zijn toegevoegd aan de cast.

Vanaf 22 mei bij Videoland.

Foto: Videoland

Bekijk hier de trailer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *