NOS doet verslag van EK vrouwenvoetbal in Nederland

Het EK vrouwenvoetbal gaat vandaag van start en de NOS doet de komende drie weken verslag van het voetbaltoernooi, dat in Nederland plaatsvindt. Oranje opent vandaag het toernooi tegen Noorwegen in Utrecht en speelt in de komende weken nog tegen Denemarken en België.

Alle wedstrijden van Oranje en alle duels vanaf de kwartfinales zijn live te zien op NPO 1. Op themakanaal NPO Sport worden bovendien alle EK-wedstrijden uitgezonden. Alle wedstrijden van het EK vrouwenvoetbal zijn daarnaast ook te volgen op NOS.nl en via een liveblog op NOS.nl.

Ook NPO Radio 1 besteedt aandacht aan het voetbaltoernooi. In het radioprogramma De Ochtend worden luisteraars tijdens de poulefase elke werkdag bijgepraat met het EK-journaal. In het radioprogramma Langs de Lijn van de NOS horen luisteraars volledige duels en delen van de knock-outfase van Oranje.

Terwijl er op televisie in mindere maten aandacht wordt besteed aan het EK vrouwenvoetbal, komt de NOS op YouTube iedere dag met een nieuwe aflevering van ‘Rivkah tackelt’, waarin Rivkah op het Veld de speelsters van Oranje voorstelt. Ook tijdens het EK verschijnen er exclusieve video’s op YouTube.

Bekijk NOS Studio Sport op TVblik.nl/nos-studio-sport

Foto: KNVB / UEFA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *