NPO1 zet straat centraal in nieuw tv-programma

NPO 1 komt met een nieuw tv-programma waarin een hele straat in Nederland centraal staat. Dat blijkt uit een kandidatenoproep van producent No Pictures Please. De producent is momenteel druk bezig met vinden van de juiste straat voor het nieuwe NPO1-programma.

“Voor een nieuw, spectaculair televisieprogramma voor NPO 1 zijn wij op zoek naar een straat waar de bewoners samen een unieke uitdaging aan willen gaan“, valt te lezen in de oproep. Het is niet bekend wanneer het nog titelloze programma te zien is op NPO 1.

“Denk jij dat je samen met je buren een intensief avontuur aankunt? Woon je in een hechte buurt, met een diverse samenstelling wat betreft leeftijd, werk en interesses? Zijn jullie in voor een pittige uitdaging en lijkt het jullie leuk om onderdeel te zijn van een bijzonder tv-experiment? Stuur dan een mail.”

De opnames van het programma vinden plaats in november. Het productiehuis laat weten dat er ruime financiële vergoeding tegenover staat. Aanmeldingen van minstens vier huishoudens tegelijk worden in behandeling genomen.

Aanmelden voor het programma kan via de website van No Pictures Please.

Foto: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *