OG3NE haalt uit naar BLØF na kritiek op Lights and Shadows

OG3NE heeft op Twitter uitgehaald naar zanger Paskal Jakobsen van BLØF. In een interview met het AD onthult Paskal dat hij ook een Songfestival-nummer voor OG3NE had geschreven. De zussen Lisa, Amy en Shelley kozen uiteindelijk voor Lights and Shadows, gemaakt door hun vader.

De zanger vond zijn eigen nummer beter. “Op verzoek heb ik dit jaar een liedje voor OG3NE geschreven, samen met een Engelstalige singer-songwriter. Dat is uiteindelijk niet uitgekozen, hoewel ik het nog steeds veel beter vind dan het lied waarmee ze nu hebben meegedaan”, zegt hij.

Paskal kwam er later pas achter dat Light and Shadows was gemaakt door hun vader, zo zegt hij maandag in het Algemeen Dagblad. “Ik vraag me af waarom ze dan überhaupt al die andere componisten hebben gevraagd om te gaan schrijven. Blijkbaar wisten ze van tevoren wat het moest worden.”

AD-journalist Stefan Raatgever deelde het artikel met de opvallende uitspraak van Paskal op Twitter en ontving een reactie van de meidengroep. “Je bedoelt de poging die unaniem niet door de eerste ronde van de selectiecommissie kwam? Helaas blijft ‘t allemaal maar Bløf”, reageerde de drie zussen van OG3NE.

OG3NE reageert op de uitspraak van zanger Paskal Jakobsen van Bløf. Foto: Screenshot

Fans van de meiden vinden hun reactie onnodig. “Wat een onaardig, zuur antwoord. Kan toch dat hij z’n eigen liedje mooier vond? Even goede vrienden zou ik zeggen…”, reageert iemand op de Tweet van OG3NE. “Meiden, wat laten jullie je kennen. Beledigd?”, reageert weer iemand anders op de Tweet.

Foto: AVROTROS / William Rutten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *