Paul de Leeuw in Naar bed met Irene

Zaterdagavond was presentatrice Irene Moors te gast in De kwis. Samen met presentator Paul de Leeuw moest zij dit populaire spelprogramma van de VARA goed zien te spelen. Voordat Irene en Paul De kwis konden spelen, namen zij eerst de week samen door. Tijdens deze introductie kwam ook Irene’s programma Naar bed met Irene ter sprake. Hierin wist Irene Paul te strikken om deel te nemen aan haar late night programma.

Paul wilde dan wel de hele uitzending echt in bed doorbrengen met Irene. Dat er een derde seizoen van Naar bed met Irene gemaakt zou worden, was al eerder bekend gemaakt. In Naar bed met Irene was er wekelijks één Bekende Nederlander (BN-er) te zien. Deze BN-er werd dan uitvoerig aan de tand gevoeld. Zo deelde Irene het bed al eens met Frans Bauer en André Hazes junior. 

Wanneer Naar bed met Irene weer bij SBS6 te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt. De eerste twee seizoenen waren altijd om de late zaterdagavond te zien. Direct na Shownieuws was de talkshow van Irene te zien. Zij was dan vaak een uur lang te zien op de later avond. De kijker moest het programma nog wel ontdekken. Ondanks de lage kijkcijfers komt er wel een nieuw seizoen.

Welke BN-ers er naast Paul te zien zijn, is ook nog niet bekend gemaakt. Als het aan Irene lag, volgen er nog vele seizoenen. Dit gaf de blonde presentatrice al eerder aan in een interview. Binnenkort zal de kijker zien met welke BN-ers Irene het bed gaat delen.

Naar bed met Irene is een programma wat te zien is bij SBS6.

Bekijk Naar bed met Irene terug via TVblik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *